Voorstellen WPF leden: Arie van Bergen Bravenboer (oud lid)

Het Wijkplatform Elderveld heeft een groot aantal bewonersleden.

Arie van Bergen Bravenboer

Waarom ben je lid geworden van het Wijkplatform?
Toen ik hier kwam wonen vond ik het al een mooie groene wijk en hoop door deelname aan het platform te kunnen zorgen dat het zo blijft. De drukke Hollandweg is ook een belangrijk aandachtspunt voor mij, ik heb nu een kans om hier wat aan te doen.

Wat wil je bereiken?
Dat het een leuke wijk blijft en dat het Wijkplatform goed functioneert. Mijn streven is voor meer bekendheid en meer samenwerking met de vele groepen die er zijn. Ik vind het belangrijk om de punten van het Wijkactieplan te volbrengen.

Achtergrond informatie

Ik kom oorspronkelijk uit Veenendaal, daarna naar Huissen waar ik mijn werk had en tenslotte naar Elderhof. Ik ben getrouwd met Marja, die ook als vrijwilligster druk is en heb 2 dochters en een kleinkind.

Ik ben voorzitter geweest van de Biologische Tuinbouw Vereniging Elderveld en doe nog steeds de nodige hand en spandiensten onder andere de kar getrokken met de jubileummarkt. Ik was mijn baan kwijt geraakt en kon hierdoor veel vrijwilligerswerk doen, zoals de Voedselbank waar ik 2 dagen in de week doorbracht. Ik heb 3 jaar “thuisgezeten” en heb sinds een paar maanden weer een baan.

Ik vind het fijn om mensen te ontmoeten en sociaal bezig te zijn.

Arie van Bergen Bravenboer is per februari 2017 gestopt als voorzitter van het Wijkplatform Elderveld.

Locatie