Auteur Tommy Wieringa in Rozet

Auteur Tommy Wieringa vertelt op donderdag 13 april in Rozet over zijn nieuwste roman: ‘De dood van Murat Idrissi’. Belangstellenden komen te weten hoe hij tot het schrijven van dit boek is gekomen kunnen een gesigneerd exemplaar bemachtigen.

‘De dood van Murat Idrissi’
Langs de Spaanse snelwegen naar het noorden worden jaarlijks honderden anonieme migranten gevonden die de overtocht van Tanger naar Algeciras niet overleven. De dood van Murat Idrissi beschrijft het lot van een van hen, maar ook dat van twee migrantendochters, die zich zowel in het land van hun ouders als in Nederland vreemdeling voelen. In dit meeslepende boek vertelt Tommy Wieringa, na ‘Dit zijn de namen’, opnieuw een migratiegeschiedenis. Een verhaal van verlangen en opportunisme, overmoed en dood.

Tommy schreef eerder ook de romans: ‘Alles over Tristan’, ‘Joe Speedboot’ en het Boekenweekgeschenk 2014: ‘Een mooie jonge vrouw’. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor verschillende nieuwsbladen.

Auteur Tommy Wieringa komt op donderdag 13 april van 20.00 uur tot 22.00 uur in Rozet. Kaarten zijn € 12,50. Leden van de Bibliotheek krijgen € 2,- korting. Voor meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekarnhem.nl/agenda

Locatie