Bericht van Politie Arnhem Zuid - Meerdere branden

In de wijk Elderveld hebben er de afgelopen tijd meerdere branden gewoed. Deze zijn vermoedelijk aangestoken. We doen onderzoek om te achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk is. Uw hulp hebben we daarbij hard nodig!

Afgelopen weekend, in de nacht van 6 op 7 januari, zijn er aan de Naardenstraat vijf containers in brand gestoken. Eén brand is overgeslagen op een huis aan de Wormerveerstraat dat nagenoeg volledig uitgebrand is. Gelukkig zijn hierbij geen gewonden gevallen, maar het had ook anders kunnen aflopen. In de weken daarvoor zijn er in totaal 6 auto’s uitgebrand. Dit gebeurde aan de Reurikwei en de Purmerendstraat.

We vragen u alert te zijn op verdachte situaties. Ziet u bijvoorbeeld een onbekende persoon door uw straat lopen en u vertrouwt het niet? Bel dan direct 112. Heeft u informatie over de branden die u met ons wilt delen maar u wilt anoniem blijven? Dat kan. Bel dan naar 0800-7000.

Daarnaast roepen we mensen die een camera bij hun woning hebben op zich aan te melden bij ‘camera in beeld’ via www.politie.nl. Door uw camera aan te melden, kunnen we de beelden wellicht gebruiken in ons onderzoek. Mogelijk staat de dader of daders daar namelijk op.

Locatie