Een discriminatievrij uitgaansleven

Bent u geweigerd aan de deur in de horeca of gediscrimineerd bij een incident tijdens het uitgaan? Meld het bij het Horecadeurpanel Arnhem.

Het Horecadeurpanel Arnhem ziet toe op een discriminatievrij uitgaansleven in Arnhem. U kunt als bezoeker, personeel of werkgever in de horeca binnen 5 werkdagen na het incident, discriminatie bij het Horecadeurpanel Arnhem melden via WhatsApp: 06-38335808 of via www.meldpunthoreca.nl. Er wordt dan binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen om de melding te bespreken.

Het Horecadeurpanel Arnhem is een samenwerking tussen Gemeente Arnhem, Korenkwartier, Politie, Koninklijke Horeca Nederland en Meldpunt discriminatie en pesten (MDP). Meldingen worden namens het panel behandeld door MDP. MDP is een onafhankelijke organisatie die wettelijke bevoegd is meldingen van discriminatie te onderzoeken.

Doelstelling van het Horecadeurpanel is het bevorderen van een discriminatievrije horeca in Arnhem. Horecaondernemers in Arnhem vinden het belangrijk om veilig en gezellig uitgaan te waarborgen. Zowel voor bezoekers en horecapersoneel. Meldingen over horecadiscriminatie worden neutraal en objectief onderzocht door het Horecadeurpanel. Het Horecadeurpanel fungeert als buffer tussen verschillende partijen en ondersteunt bezoekers, horecapersoneel en ondernemers bij discriminatie-incidenten in het uitgaansleven van Arnhem.

Locatie