Elderveld Wijknieuws

Op vrijdag 5 oktober organiseren de Arnhemse Wereldvrouwen een inspirerende middag in de wijk Malburgen.

Programma:

meer lezen

Hoe is het om ergens nieuw te komen? Een nieuw land bijvoorbeeld, met andere gewoontes. Op zondag 30 september, om 15.00 uur, speelt theatergroep Greppel de voorstelling ‘Nieuwkomers’ in de zaal van de Parkstraatkerk (zijingang: Kastanjelaan 22e, Arnhem).

meer lezen

Datum: 25-10-2018
Tijd 19:00
Locatie: Johhny van Doornplein (entree oude V&D Arnhem).

Wanneer je voor de V&D staat en met je gezicht naar het pand toe staat dan zie je de voordeuren, deze zijn gesloten maar je kunt zien dat er op de eerste en tweede verdieping mensen lopen. Deze mensen staan net als jij te wachten op de start van de Zombiewalk. Er klinkt zachtjes wat spannende muziek uit een aantal speakers die opgesteld zijn bij de voordeur.

meer lezen

Vrijdag 21 september 2018 vindt de herdenking van de Slag om Arnhem plaats.

meer lezen

Hoe vaak rijd je niet op de singels het park achter het Musis Sacrum achteloos voorbij. En wat is dat jammer! Met IVN Natuureducatie Arnhem kan je meer over dit gebied te weten komen.

meer lezen

Mijn naam is Kevin Janssen en ik werk voor Rijnstad.
Mijn functie is: opbouwwerker binnen de wijken Elderveld en de Laar.

meer lezen

Onze volgende activiteit:
Hollandse avond in de Jan Hovingflat
Op 28 september 2018
Van 19:00 tot 23:00 uur

Een gezellige avond voor jong en oud met leuke spelletjes, muziek, hapje en een drankje....

meer lezen

het is weer zo ver! Tienerclub in Elderveld gaat weer starten!

Zie flyer voor meer info! Tot gauw?!

meer lezen

Doe mee met de World Cleanup Day 2018

Net als afgelopen jaar zal de werkgroep Elderveld Schoon dit jaar enkele schoonmaakacties organiseren waarbij ook bewoners worden gevraagd mee te doen. De World Cleanup Day is dit jaar op zaterdag 15 september en daar zal de werkgroep eveneens aan mee gaan doen.

meer lezen

De  BRIDGECLUB  ELDERVELD  nodigt u uit een middag deel te nemen in onze kaartclub.

U bent nergens aan gebonden om op proef mee te doen met  onze gezellige  middagen.

meer lezen

 

Op vrijdag 21 september is er in de Gaanderij weer een gezellige bingo.
Aanvang 14.00 uur tot 16.15 uur
Kosten per plankje €2,50

meer lezen

De manifestatie "Elderveld open" op 2 september 2018 was weer een geweldig succes. Na wat aanloopperikelen kunnen we toch spreken van een geslaagde dag met mooi weer. Hiervoor dank aan alle vrijwilligers die deze dag tot een prachtige dag hebben gemaakt.

meer lezen

 

Op 22 september aanstaande is het weer Burendag. Dit is dé dag in het jaar waarop duizenden buurten in Nederland een gezamenlijke activiteit organiseren. Van sportdag tot zeskamp, van schoonmaakdag tot straatfeest. Het Oranjefonds ondersteunt hierin, maar ook het project Straat in Actie Elderveld.

meer lezen

Met ingang van 1 augustus jl. kunnen bedrijven zich inschrijven voor deelname aan het Energy Scale Up programma. Voor Arnhem vormt dit een onderdeel van het meerjaren Raadsprogramma 'New energy made in Arnhem' en het regio initiatief 'Hotspot Energy Arnhem'.

meer lezen

Voor organisatoren van buurtpreventie en actieve buurtpreventen

meer lezen

Een gezellig wijkfeest met een leuke braderie. Op het winkelcentrum een podium waarop van 's morgens 11:00 uur tot 's avonds 19:30 live muziek is. Neemt u plaats op het terras en geniet van deze dag vol afwisselende optredens.

meer lezen

Zondag 26 augustus is het Park ‘de Steenen Camer’’ in Arnhem-zuid van 12:00 tot 17:00 uur weer het gezellige decor voor de jaarlijkse oogstmarkt. Bij ca 45 kramen komt u alles te weten over biologische producten, tuinieren, natuur en een duurzaam milieu.

meer lezen

Lekker leerzaam fietsen op zondagmiddag 26 augustus en je laten verrassen door de verhalen over natuurlijke littekens van dijkdoorbraken. De natuurgidsen van IVN Arnhem leiden je graag langs deze zichtbare herinneringen aan het verleden...

meer lezen

In de natuur kijk je graag om je heen. Je luistert naar vogels, het geruis van water en wind. Je ervaart rust en stilte als een weldaad. Veel mensen genieten zo in de natuur.

meer lezen

Zin om lekker te bewegen en ontspannen? Dat kan gratis op je eigen nivo bij de KombiFit groep die deze zomer iedere dinsdag van 19.15 tot 20.15 uur door Elderveld e/o tourt. meer lezen

Some people feel the rain.

Others just get wet.

 

Bob Marley. (1945-1981)

Robert Nesta Marley was een Jamaicaans reggae-artiest. 

meer lezen

17 juli kwam de 4daagse weer langs Elderveld onder een heerlijk zonnetje. Er werd door de vrijwilligers weer een kraam met de nodige drankjes en versnaperingen geplaatst. Gezien de reactie van de lopers werd het zeer gewaardeerd.

meer lezen

Vanuit het tiener- en jongerenwerk in Elderveld zijn wij erg benieuwd naar de behoeften van u als ouder/verzorger in de wijk. De enquête duurt maximaal 5 minuten en is geheel anoniem! Alvast bedankt!

meer lezen

Vlak bij de stad ligt aan de zuidoever van de Rijn een bijzonder en dynamisch natuurgebied: Meinerswijk. Ooit was hier de Limes, de noordgrens van het Romeinse wijk. Later was er een landgoed en in de vorige eeuw werd hier klei gewonnen.

meer lezen

Bij de productie van een beperkt aantal paspoorten en identiteitskaarten (ID-kaarten) heeft zich een technisch probleem voorgedaan. Hierdoor kan het zijn dat één van de elektronische echtheidskenmerken in sommige reisdocumenten niet werkt.

meer lezen

Voor ieder die niet met vakantie gaat, organiseren we deze zomer een luchtig ZomerZingprogramma. Samen genieten van puur zingplezier!

Wanneer
Van 23 juli t/m 19 augustus
Elke dinsdag     van 10.00-12.00 uur
Elke donderdag van 14.00-16.00 uur

meer lezen

Nu de vakantieperiode er voor de meesten onder ons aanbreekt zijn de Arnhemse majorette- en  muziekverenigingen druk doende met voorbereiden van nieuwe opleidingen majorettes en muzikanten voor een van hun groepen, orkesten of ensembles.

meer lezen

Enige tijd geleden zijn er diverse aandachtspunten geïnventariseerd voor de wijk. Dit is gedaan via de wijkwebsite en FB pagina van Elderveld Nieuws. Er zijn diverse punten binnengekomen, die door het Wijkplatform gecategoriseerd zijn.

meer lezen

Dit jaar voor het eerst een kinderfestival. Op maandag en dinsdag voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Op woensdag hebben we een speciale dag voor kinderen met hun ouder(s)/verzorger(s). Je kunt deelnemen aan verschillende sporten waaronder Bootcamp en Basketbal.

meer lezen

De laatste week van het schooljaar gaan we in. Niet alleen de kinderen van groep 8 verlaten dit keer de school, maar ook directeur Ton Meboer neemt na 16 jaar (2002-2018) afscheid.

meer lezen

Pagina's