Ontdek de bibliotheek 3 maanden gratis

Vanaf 15 maart t/m 15 april kan iedereen zich vrijblijvend aanmelden voor een gratis proefabonnement van drie maanden voor de Bibliotheek Arnhem.

Zo kan iedereen ontdekken wat de Bibliotheek, naast het uitlenen van boeken, allemaal te bieden heeft.

Dat de Bibliotheek duizenden boeken, tijdschriften en e-books voor ontspanning en vermaak biedt, is velen wel bekend.

Maar ook voor boeken en andere materialen die je ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling is de Bibliotheek de plek bij uitstek.

Er is voor ieder wat wils, denk bijvoorbeeld aan: gezondheid, voeding, spiritualiteit, opvoeding, reizen, talen, cultuur, literatuur en management.

Daarnaast beschikt de Bibliotheek Arnhem over een speciale landelijke pluscollectie op het gebied van geschiedenis. En biedt het Erfgoedcentrum een uitgebreide Gelderse collectie die het verhaal van Arnhem en omgeving vertelt.

Bibliotheekleden hebben met hun lenerspas ook toegang tot duizenden (digitale) artikelen, kranten, tijdschriften en databanken en mogen onbeperkt gebruik maken van computer- en internetfaciliteiten in de vestigingen. In de Bibliotheek ben je nooit uitgekeken.

Het proefabonnement kan afgesloten worden vanaf 15 maart t/m 15 april via www.bibliotheekarnhem.nl/proef of rechtstreeks in alle vestigingen.

Locatie