Optreden Politie Big Band tijdens Arnhems Nieuwscafé

Het is eind december, en dan pak je groot uit. Dus komende vrijdag tijdens het Arnhems Nieuwscafé hebben we live muziek.

De Politiebigband Oost–Nederland zorgt voor de muzikale intermezzi tijdens het laatste Arnhems Nieuwscafé van dit jaar in Molenplaats Sonsbeek.

Het programma van de PolitieBigBand Oost-Nederland bestaat uit een scala van stijlen. Naast de swingmuziek uit de Amerikaanse Jazzgeschiedenis staan stukken van Chaka Khan en Stevie Wonder op het programma.

Aangezien het Arnhem Nieuwscafé ditmaal plaats vindt in de sfeer van de Top-2000 staan er voor deze gelegenheid ‘hits’ op het programma als ‘Smells Like Teen Spirit’ van Nirvana, ‘Georgia on my Mind’ van Ray Charles, ‘Grunchy Granola Suite’ van Neil Diamond maar ook
‘Fly me to the Moon’ in de style van Frank Sinatra.

De PolitieBigBand Oost-Nederland speelt vanaf 16.30 uur tijdens de inloop en vanaf 17.00 uur als intermezzo tijdens het Arnhem Nieuwscafé. Aansluitend zal de bigband een concert verzorgen met medewerking van gastvocaliste Caia Mangelsdorf.

Toppers
Tijdens het Nieuwscafé wordt door vijf Arnhemse top-gasten teruggekeken op 2017. Te gast bij gespreksleider Bob Roelofs zijn Willem Bijleveld (directeur Openluchtmuseum), Joost de Wit (Vitesse), Alex van Hooff (Burgers’ Zoo), Gerald van der Bunt (directeur Gelredome) en burgemeester Ahmed Marcouch.

Voor alle gasten was 2017 een jaar met bijzondere momenten. Gelredome ontving de Rolling Stones, Burgers’ Zoo opende de Mangrovehal, Vitesse won de KNVB-beker, het Openluchtmuseum kreeg de Canon van Nederland en Marcouch werd onze nieuwe burgemeester.

Tijdens het Nieuwscafé wordt op deze momenten teruggekeken. Bovendien kunnen bezoekers van het Nieuwscafé stemmen op de drie finalisten van het ‘Moment van het Jaar’.

Tot en met donderdag kan er nog gestemd worden op 12 momenten die hoogtepunten zijn voor Arnhem in het afgelopen jaar. De drie momenten met de meeste stemmen dringen door tot de finale. (Nog niet gestemd? Hier kan het!)

Burgemeester Marcouch zal tijdens het Nieuwscafé de uiteindelijke winnaar bekend maken.

Het Arnhems Nieuwscafé begint om 17.00 uur, maar vanaf 16.30 uur (en na afloop) is er muziek van de Politie Bigband.

Wie, wat, waar?
Arnhems Nieuwscafé met het moment van 2017, vrijdag 22 december, Molenplaats Sonsbeek, aanvang 17.00 uur, inloop met muziek vanaf 16.30 uur. Toegang is gratis.

Locatie