Schuytgraafse natuurwandeling met bierproeverij

Datum: Zondag 3 juni 14:00 - 18:00
Locatie: Begin- en eindpunt op De Buitenplaats
Kosten: € 26,50 p.p.

Hoe lijkt je dit: een leerzame wandeling dicht bij huis waarbij je Schuytgraaf leert kennen op een manier die je niet had verwacht? Een gezellige natuurbeleving in eigen wijk waarbij je van alles over vogels en andere dieren en planten leert kennen? En daarna een afsluitende bierproeverij in onze prachtige zorgboerderij De Buitenplaats? Zou dat geen verrassend aangename middagbesteding zijn? Zo ben je op alle gebieden goed bezig: je bent actief in de buitenlucht, je leert de natuur in je wijk pas echt goed kennen en je stelt je open voor de lekkerste speciaalbieren van kleine Nederlandse brouwerijen + borrelgarnituur.

Wat krijg je? Een professionele rondwandeling + proeverij van 5 Nederlandse specialiteiten [+hapjes?]. En je krijgt een exclusief flesje Schuytgraafs Vuur mee om thuis nog na te genieten.

Waar moet je nog op letten? Trek goed schoeisel aan, want de klei kan soms hardnekkig zijn. En je goede humeur natuurlijk. En als je een verrekijker hebt, neem die dan ook mee! Hoeven we alleen de weergoden nog lief aan te kijken voor mooi weer…

Locatie