Voorstellen WPF leden: Daniëlle Onck

Waarom ben je lid geworden van het Wijkplatform?

Daniëlle is indertijd begonnen als vrijwilliger bij het Wijkactieplan (WAP) en dat beviel haar heel goed. Zij vond het leuk om weer wat voor de wijk te doen nadat ze had samengewerkt met 4 andere dames van BIB (Barendrechtstraat in beweging).

Gelijktijdig met de huidige voorzitter van het Wijkplatform is zij  gevraagd om vanuit de WAP deel te gaan nemen aan het Wijkplatform. Zij is nu ook lid van het DB (dagelijks bestuur) van het Wijkplatform. Momenteel is Daniëlle bezig met het wijkactiepunt Winkelcentrum, in 2017 zal zij zich ook inzetten voor de organisatie van de wijkdag, Elderveld Open en de waterspeeltuin.

Wat wil je bereiken?

Daniëlle vindt het belangrijk dat de wijk leeft en de mensen ook echt gehoord worden. Zij vindt het ook leuk en heel belangrijk om dingen te organiseren. Doordat mensen elkaar leren kennen in een gezellige sfeer wordt verdraagzaamheid beter bespreekbaar. Ook wil ze zich graag inzetten om het wijkplatform meer bekendheid te geven met name bij de jongere bevolking van Elderveld.

Achtergrond informatie

Daniëlle is getrouwd en heeft 3 kinderen en werkt bij Delta lloyd Groep (Ohra) in vooral financiële functies. Na 23 jaar werken vertrekt Daniëlle bij de Ohra  haar laatste functie was Project Officer. Daniëlle heeft een Duitse herdershond en 2 konijntjes. Ze wandelt graag met haar hond, werkt graag in de tuin en vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Ze is erg betrokken  bij de wijk. Ze is medebeheerder van de buurtpreventie-app groep en daarnaast is zij ook actief op sociaal media.

Locatie