Voorstellen WPF leden: Ruud Miechels

Het Wijkplatform Elderveld heeft een groot aantal bewonersleden.

Ruud Miechels

Waarom ben je lid geworden van het Wijkplatform?
Ik woonde inmiddels  meer dan 40 jaar in Elderveld en vond het tijd worden om mij meer te interesseren in mijn wijk. Ik was al met pensioen en een van de wijkbewoners, Jan Naves, vroeg of ik geen zin had om als vrijwilliger bij Elderveld Actief te komen. Nadat ik hier als vrijwilliger mijn diensten had ingezet wilde ik eigenlijk ook wel meer weten hoe het er bij een Wijkplatform vergadering aan toe ging en ben hier dan ook lid van geworden. Van het een kwam het ander en ik ben inmiddels onder andere  lid van het Dagelijks Bestuur, Straat in Actie, Helpende Handjes en de Website.

Wat wil je bereiken?
Dat de leefbaarheid in de wijk zo aangenaam mogelijk wordt voor de wijkbewoners  Dit proberen we te bewerkstelligen met verschillende werkgroepen en projecten zoals de groepen die ik genoemd heb en het Wijk Actie Plan Hollandweg.

Achtergrond informatie
Ik ben getrouwd met Anniek en heb een zoon en een dochter. Ik heb 40 jaar bij de KEMA gewerkt en ben een groot fanaat van kamperen met de caravan waarbij toeren in Frankrijk de voorkeur heeft. Verder ben ik een groot liefhebber van wandelen (langere afstanden) en heb ik voor de 21ste keer  de Nijmeegse vierdaagse uitgelopen.

Locatie