Wegwerkzaamheden John Frostbrug

Rijkswaterstaat voert van 30 oktober tot en met 6 november onderhoud uit aan de John Frostbrug. Tijdens de werkzaamheden worden gefaseerd twee rijstroken afgesloten op de brug. In beide richtingen blijft een rijstrook beschikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met een geringe overlast c.q. vertraging.

Verkeersmaatregelen

De werkzaamheden in de nachten van 30 oktober tot en met 1 november (ma. t/m wo.) en 6 november (ma.) vinden plaats tussen 19.00 uur en 06.00 uur. Hiervoor zullen telkens twee van de vier rijstroken worden afgezet. De brug blijft in beide richtingen toegankelijk.

Omleidingen

De eerste nacht (30 oktober) zal het fietspad richting stadscentrum worden afgesloten. De (brom)fietsers vanuit Arnhem Zuid zullen worden omgeleid over het fietspad aan de andere zijde van de brug. Gele borden ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. (Brom)fietsers hebben dus in beide richtingen gewoon doorgang.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit reparatie van het wegdek op de rijbaan als ook één nacht op het fietspad stad in. De wegen, bruggen en viaducten in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Locatie